Ulazna vrata od aluminija, stvorena za Vas!
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Sigurnost

> HR > Tehnika & Design > Sigurnost

U SIGURNOST vrata Inotherm možete se pouzdati!


Kada je riječ o SIGURNOSTI, možete se potpuno pouzdati u iznimno visoku kvalitetu vrata INOTHERM. Kod kuće ćete se osjećati sigurnobez opasnostiod nezvanih gostiju, a već i osnovna izvedba vrata proizvedena je prema najnovijim sigurnosnim standardima. Dodatno možete odabrati i vrata u izvedbi RC 1 ili RC 2. U oba slučaja dobit ćete i sigurnosni certifikat neovisne ustanove IFT Rosenheim. Tako će vaša vrata biti još zaštićenija od nezvanih gostiju.

 

O sigurnosti vašeg doma dobro se brine već i serijska oprema!
 

Natprosječna debljina unutarnje i vanjske aluminijske ploče – 3 mm! Natprosječna debljina unutarnje i vanjske aluminijske ploče – 3 mm!
   
Standardno zatvaranje u tri točke s kukama

Standardno zatvaranje u tri točke s kukama

Kao opciju možete odabrati i druge vrste brava – od sigurnosnih mehanizama koji osiguravaju sigurno djelomično otvaranje vrata bez rizika do automatskih sustava otvaranja na otisak prsta, Bluetooth ili tipkovnicu.

   
Vanjska sigurnosna rozeta protiv bušenja i okretanja!

Vanjska sigurnosna rozeta protiv bušenja i okretanja!

Lijepo oblikovana rozeta od nehrđajućeg čelika štiti područje cilindra od bušenja.Standardni cilindar s dvostranim djelovanjem i 6 ključeva!

   
Serijska 3-slojna stakla debljine 6 mm  
 
Serijska 3-slojna stakla debljine 6 mm

 


 

Stakla Exclusiv 3-slojno staklo

Serijska 3-slojna stakla debljine 6 mm

Opcija 6 ili 10 mm VSG za iznimnu sigurnost.

 


 

Tri 3-dijelna panta Tri 3-dijelna panta

Tri 3-dijelna panta


Vrata su serijski opremljena trima kompaktnim prilagodljivim trodijelnim pantima u 3 različite boje. To potpuno onemogućuje nezvanim gostima da skinu vratno krilo na strani panta.