Ulazna vrata od aluminija, stvorena za Vas!
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Inokey system

> HR > Tehnika & Design > Dodatna oprema > Inokey system
Inokey system

 

Samo iznimna tehnika i najbolje komponente za vašu sigurnost

BT 512 W

ČITAČ OTISAKA PRSTIJU - BT 512 W

2- relejni
ČITAČ
OTISAKA PRSTIJU WIFI

kapaciteta 500
otisaka prstiju

F W

RUČKA SA ČITAČEM OTISAKA PRSTIJU

2- relejni
RUČKA SA ČITAČEM WIFI
kapaciteta 500
otisaka prstiju

BT 802

DALJINSKO OTVARANJE

2- relejno

DALJINSKO OTVARANJE
standardno 2 daljinska upravljača,opcijsko do 7 upravljača

BT 602

KODNA TIPKOVNICA

2- relejna
KODNA TIPKOVNICA
kapaciteta 100 kodova s
4–16 znamenkastim
brojevima

 

Što je to?

inokey čitač otisaka prstiju je uređaj za otključavanje vrata pomoću otiska prsta i nepogrešiv je sastavni dio ulaznih vrata vrhunske kvalitete. Sadrži najnoviju tehnologiju te vrste i rezultat je njemačkog i slovenskog znanja te višegodišnjeg iskustva s područja biometrije. Nikada više nećete morati tražiti ključeve, brinuti da li djeca imaju ključeve ili zvati vatrogasce, kako bi ušli u vlastitu kuću.


Kako djeluje?

U inokey je ugrađen kapacitivni senzor otisaka prstiju zadnje generacije. Uporaba je vrlo jednostavna, jer se prst jednostavno pritisne na senzor. To je velika prednost u usporedbi sa senzorima na povlačenje, kod kojih treba paziti kojom brzinom i pod kojim kutom povlačimo prst. Nakon što je prst prepoznat, za 1,2 s vrata se otvaraju. Čitač prepoznaje vlažne kao i prljave, masne te blago oštećene prste.

 

A sigurnost?

inokey ne pohranjuje sliku prstnog otiska, nego takozvani “template”, koji je u stvari matematički kod. Algoritam koji generira “template” smatran je jednim od najboljih na svijetu. Iz tog koda nemoguće je ponovno dobiti sliku prstnog otiska, a sve je i dodatno kodirano i praktički nedostupno za zloupotrebu. Povezanost između čitača i relej jedinice je isto tako osigurana posebnim kodom, koji se neprestano mijenja.

Je li to sve?

inokey ima 2 relejna izlaza. Prvim se otvaraju vrata, u koja je ugrađen, a drugim možete otvoriti druga vrata, na primjer vrata garaže ili njime uključujete neki drugi električki uređaj. Za svaki prst se tijekom unosa određuje, koji relej će se uključiti. Određenim prstom možemo uključiti i oba releja istovremeno, a to se može upotrijebiti i za tihi alarm u slučaju otmice.


Što ako ipak ne vjerujem otiscima prstiju?

A Vi, koji ne odstupate od klasike, imate mogućnost odlučit se za inokey kodnu tipkovnicu. Tipkovnica je jednostavna za uporabu, modernog dizajna i sadrži naprednu tehnologiju. Tipke su kapacitivne i aktiviraju se dodirom vrha prsta. Prednost ove tipkovnice od klasičnih tipkovnica je u tome, da se tijekom dugotrajne uporabe ne troše (izližu), što je značajno i s obzirom na sigurnost.

Većina ljudi koristi 4 znamenke i kod klasičnih tipkovnica, pa se te 4 tipke izližu prije nego ostale. Provalnik nakon toga nema problema s pogađanjem prave kombinacije. S tipkovnicom možemo, kao i sa čitačem otisaka prstiju aktivirati 2 releja, a svakom kodu možemo odrediti, koji relej će se aktivirati.

 

Želite više nego samo otvoriti vrata?

inokey bežični daljinski upravljač je uređaj koji povezuje otvaranje vrata s daljinskim upravljačem s funkcijom bežičnog zvona. Kao i ostali inokey uređaji ovaj također ima 2 relejna izlaza. inokey bežični daljinski upravljač može upravljati sa do 7 daljinskih upravljača. Gumb za zvonjenje na vratima bežično je povezan s zvoncem negdje u unutrašnjosti kuće.

 

GENIUS-SYSTEM

GENIUS-SYSTEM
  • ključanica u 5 točaka s elektromehan. mehanizmom, nehrđajući čelik
  • nedjeljiva zaključna letva
  • FZG (certificiran cilindrični uložak sa slobodnim tokom) sa 6 ključeva

GENIUS-SYSTEM

  • čitač otisaka prstiju
  • sigurnosna rozeta izvana

 

Kada vrata zatvorimo slijedi automatsko zaključavanje pomoću elektromotornog pogona. Otvaranje vratnog krila je moguće sa ključem ili s čitačem otisaka prstiju.

Funkcija GENIUS COMFORT dodatno omogućava jednostavno i brzo otvaranje vrata s upotrebom unutarnje kvake.