Dizajn

Elegantna vrata po mjeri koja izražavaju vašu osobnost

Ulazna vrata vabe poglede svojim jedinstvenim stilom i elegantnim dodatnim elementima. Posebni uzorci, linije i drugi dodaci prva su stvar koju ćete ugledati kada se vratite kući, a sve će to opaziti i vaši gosti.

Pravilnim izborom ulaza, svom ćete domu dati dašak osobnosti i ujedno osigurati da se bolje osjećate pri povratku kući.

Već 30 godina za vas dizajniramo jedinstvena ulazna vrata

U našoj raznolikoj ponudi naći ćete najrazličitija stilska rješenja. Možete se odlučiti za avangardne linije, modernu eleganciju ili bezvremensku uglađenost tradicionalnog stila.

U osnovnoj je ponudi predstavljeno 400 modela vrata!

Svaki osnovni model vrata možemo u cijelosti prilagoditi vašim jedinstvenim željama i samo za vaš ulaz izraditi vrata iz snova po narudžbi.

Što je s dodacima?

Jedinstvene kombinacije dodatnih elemenata oplemenit će vaša vrata jedinstvenom osobnošću. Dodaci kao što su sakrivene ručke ili ručke u jednakoj razini kao i čitač otisaka prstiju i LED osvjetljenje zaokružuju izgled vrata, a ujedno ih razlikuju od svih ostalih vrata na tržištu.

Ručke za otvaranje vrata i drugi elementi dostupni su u različitim oblicima, bojama i veličinama, pa tako tijekom izrade nacrta vrata možete u potpunosti izraziti svoju kreativnost. Dodaci mogu predstavljati i središnji ukras na vašim novim vratima.

Velik izbor nijansi boja

Kada se radi o boji vašeg ulaza, ne treba tražiti kompromise. Izaberite nijansu koja odražava vašu osobnost i koja paše vašem jedinstvenom osobnom stilu.

Svoja Inotherm vrata možete odjenuti u najrazličitije kombinacije boja. Dostupne su npr.:

  • Mat ili sjajni tonovi po RAL ljestvici,
  • strukturni i metalni tonovi,
  • drveni dekori,
  • rustikalni drveni dekori i
  • dekorativni dekori.

Zahvaljujući iznimno kvalitetnom praškastom nanosu, boje s godinama ne blijede, a istodobno su vrlo otporne na vremenske utjecaje.

STAKLA – dizajn ili ukrasna stakla

Staklo svojom estetskom funkcijom stvara lijep izgled vrata i ugodnu atmosferu u prostoru. Izaberite između brojnih ukrasnih i toniranih parsol stakala, gravura ili vitraja.

Za poseban dojam ulaznih vrata pobrinut će se staklo s motivom koje omogućuje neograničene mogućnosti dizajna. Staklo s motivom može sadržavati i kristale Swarovski, vaš kućni broj, tekst po izboru ili grafiku.

VANJSKE RUČKE

Ručke za otvaranje vrata nemaju samo praktičnu svrhu, nego mogu predstavljati i poseban stilski dodatak na vašim ulaznim vratima. Ručke mogu biti različitih oblika i dužina. Mogu biti sakrivene i obojene RAL bojama ili presvučene drvenim dekorom. Ručke možemo opremiti i pametnim dodacima, kao što su čitač otisaka prstiju i LED osvjetljenje ručki.

NAPREDNI SUSTAVI OTVARANJA ULAZNIH VRATA

Vaš prst je vaš ključ!

Nova generacija čitača otisaka prstiju kojima je moguće upravljati pomoću mobilne aplikacije INOkey predstavlja iskorak u području sigurnosti, praktičnosti i komfora.

Zahvaljujući brojnim naprednim funkcijama i motoriziranom automatskom zaključavanju, sustav INOkey postaje nezaobilazna dodatna oprema prilikom kupovine novih ulaznih vrata.