U Inothermu je uvijek nešto novo!

Upoznajte novi program ulaznih vrata EXCLUSIV 2021/2022

Novi katalog na Hrvatskom jeziku dolazi uskoro!

NOVI modeli i dopuna programa sa 3D modelima

Idemo u korak s vremenom s novim modelima iz serije Exclusiv, koje smo također proširili moderniziranim verzijama 3D modela.

NOVE boje

Nekad prevladavajuće sive boje sada sve više prelaze u crne nijanse. Stoga smo pristupačnu skupinu boja 1 dopunili crnom bojom - tako da će vaša vrata biti u najnovijem trendu bez dodatnih troškova. Suvremena arhitektura koristi različite uzorke kamena, pa smo program dekoracija proširili s dvije atraktivne mineralne boje.

Uklanjamo IGP tonove boja iz našeg asortimana i zamjenjujemo ih sličnim, plemenitim tonovima boja u seriji 68, visoko otpornih na vremenske uvjete.

NOVI dizajn vanjskih rukohvata serije 50

Dizajnerski trendovi rukohvata idu u smjeru ravnih izlomljenih linija i dizajna različitih boja. Posebno je popularan dizajn u crnoj boji koji daje eleganciju rukohvatu i vratima te zajedno s INOSMART sustavom dašak modernosti.

NOVO ogledalo

Želite više prostora na ulazu, optički veći prostor i jedinstveni vizualni element koji razbija dosadu? Sada možete postaviti ogledalo na unutarnju stranu vrata.

Bez brige, ogledalo je savršeno poravnato s površinom vrata radi lakšeg čišćenja. Budući da je izrađen od najfinijeg poliranog nehrđajućeg čelika, nelomljiv je - čak i ako se vrata zalupe.

NOVI zamjenjivi prag.

Tijekom izgradnje, obnove ili tijekom višegodišnje faze, prag se može oštetiti. Razvili smo inovativni sustav koji omogućuje jednostavnu promjenu praga čak i kada su vrata već ugrađena i podne obloge gotove.