Blog

ZAŠTO IZABRATI ALUMINIJSKA ULAZNA VRATA?

Alu vhodna vrata exclusiv AAE 1169

Aluminij odlikuje izvanredna otpornost na vremenske uvjete te odlična toplinska i zvučna izolativnost, zbog čega ovaj materijal predstavlja pouzdan izbor za ulazna vrata. Značajna prednost ispred drugih materijala počiva i u tome što ga je ekološki prihvatljiv jer ga je moguće reciklirati, a jednostavan je i za održavanje. Izrađuje se iz prirodne rude boksita koja je dostupna u gotovo neograničenim količinama. Istrošeni proizvodi od aluminija se recikliraju, odnosno aluminij se obnavlja, pri čemu obnovljeni aluminij ima svoje prvotne značajke. Omogućava preciznu obradu, što je važno pri izradi proizvoda s visokom razinom toplinske i zvučne izolativnosti. Ako sve te karakteristike spojimo s vrhunskom kvalitetom izrade i usavršenim dizajnom, dobivamo pobjedničku formulu za savršeni ulaz koji će vas svojom pouzdanošću, ali i u estetskom smislu, oduševljavati dugo vremena nakon kupnje. U usporedbi s vratima od drugih materijala, aluminijska su vrata nešto skuplja, ali ulaganje se svakako isplati. Posebno su kvalitetna i izdržljiva, a vašem će domu dati dašak osobnosti i prepoznatljivosti.

U prošlosti, aluminijska su se vrata i prozori birali prvenstveno za velike poslovne objekte s velikim dimenzijama elemenata, ali danas sve češće krase pročelja stambenih objekata. Zbog brojnih prednosti, za aluminij se odlučuje sve više kupaca.

Pogledajmo koji su glavni aduti aluminijskih vrata

  • izvanredna razina postojanosti,
  • konstrukcijska stabilnost,
  • izvanredna zvučna i toplinska izolativnost,
  • vrlo dugačak životni vijek,
  • dobra protuprovalna zaštita,
  • gotovo neograničene mogućnosti prilagodbe brojnim oblicima i stilovima objekata – za tradicionalne i moderne objekte.

U obiteljskoj tvrtki INOTHERM više od 25 godina dizajniramo i izrađujemo aluminijska ulazna vrata. Promišljen i odabran dizajn kombiniramo s vrhunskim materijalima, kvalitetnom izolacijom, protuprovalnom zaštitom i navedenim mogućnostima personalizacije kojima oduševljavamo i najzahtjevnije kupce diljem Europe.

Suvremena tehnologija obrade omogućava nam da linije, uzorke i dodatke za svaka aluminijska ulazna vrata posebno prilagodimo na najrazličitije načine. Veliki izbor jedinstvenog dizajna omogućava i bogata osnovna ponuda koja obuhvaća više od 400 različitih modela vrata.

Sva vanjska vrata iz svoje osnovne ponude možemo preoblikovati prema željama naručitelja, pri čemu praktički nema ograničenja. Naši se dizajneri i majstori mogu u potpunosti prilagoditi vašim jedinstvenim željama i samo za vas izraditi vrata iz snova po narudžbi.

ŠTO VAM SVE OSIGURAVAJU ULAZNA VRATA OD ALUMINIJA?

BESKONAČNE MOGUĆNOSTI DIZAJNA

Ulazna su vrata od ključnog značaja za arhitektonsko planiranje vašeg doma. Stil vrata, boje i dodaci kući čine kuću jedinstvenom, stanovnicima kuće ulijevaju zadovoljstvo, a na goste ostavljaju poseban dojam.

Suvremena tehnologija obrade omogućava nam da linije, uzorke i dodatke za svaka aluminijska ulazna vrata posebno prilagodimo na najrazličitije načine. Naši se dizajneri i majstori mogu u potpunosti prilagoditi vašim jedinstvenim željama i samo za vas izraditi vrata iz snova po narudžbi.

Inovativnim tehničkim rješenjima osiguravamo vam besprijekornu funkcionalnost, čak i kod natprosječne visine do 2700 mm te natprosječne širine do 1260 mm.

Pomoću mrežnog konfiguratora možete na potpuno jedinstven način izabrati svoja omiljena aluminijska ulazna vrata, prilagoditi ih svojim željama i dodati im različite opcije opreme.

MREŽNI KONFIGURATOR VRATA

OBLIKUJTE SVOJ ULAZ IZ SNOVA

U raznovrsnoj ponudi na raspolaganju vam stoji više od 400 modela Inotherm aluminijskih ulaznih vrata. Podesite željene filtre za odabir različitih stilova, stakala i programa te potražite svoja vrata iz snova.

Prednosti aluminijastih vrat

BESKOMPROMISNA SIGURNOST

Ulazna vrata od aluminija štite nas od hladnoće, vrućine, kiše, kao i od nepozvanih gostiju. Dom je vaša sigurna luka i vaše utočište, zbog čega je protuprovalna zaštita vanjskih vrata od iznimne važnosti. Suvremena tehnologija i kvalitetni materijali koje koristimo u izradi ulaznih vrata osiguravaju vrlo visoku razinu protuprovalne zaštite već u standardnoj izvedbi.

Možete odabrati i dodatnu sigurnost u izvedbi RC1 i RC2 ili pak za provalnike praktički nepremostivu razinu RC3. Sve sigurnosne varijante fizički su testirane i potvrđene certifikatima neovisnog instituta IFT Rosenheim.

Poseban dodatak koji na napredan način spaja estetiku, funkcionalnost i beskompromisnu sigurnost je biometrijski čitač otisaka prstiju koji omogućava sustav INOkey.

Zahvaljujući komforu i sigurnosti, čitači otisaka prstiju s motoriziranim zaključavanjem postaju nezaobilazna dodatna oprema kod kupnje novih ulaznih vrata. Posebno dobro izgledaju u kombinaciji s aluminijskim vratima.

Zaklepanje vrat z čitalcem prstnih odtisov InoKey

BESKONAČAN IZBOR NIJANSI BOJA

Izbor boje vrata ovisi o stilu i cjelokupnom izgledu vašeg doma, uključujući brojne čimbenike kao što su stil arhitekture kuće, boja fasade, prozora i drugih vanjskih vrata na objektu. Pokažite svoju odvažnost i odlučite se za neobične kombinacije boja.

Možete izabrati jednobojnu ili dvobojnu inačicu vrata. Kombinacije boja možete kombinirati s emajliranim dekorativnim staklima.

Ako želite ići u korak s trendovima, morate, naravno, pratiti nijanse koje su u određenom trenutku popularne, odnosno čine bezvremenske kombinacije. Takva je recimo crna ili siva na bijeloj ili svijetloj fasadi, a odlično izgledaju i bijela vrata na sivoj površini. Osim toga, drvo u svim svojim nijansama nikada ne izlazi iz mode.

Sva vrata bojimo pomoću najsuvremenije tehnologije praškastog bojenja. Kvalitetna UV otporna boja i računalno navođen motorizirani nanos ulaznim vratima INOTHERM osigurava da tijekom godina korištenja očuvaju svoj prvotni izgled.

Vrata Inotherm možete odjenuti u brojne kombinacije boja :

  • mat ili sjajni tonovi po RAL ljestvici,
  • strukturni i metalni tonovi,
  • drvni dekori,
  • rustikalni drvni dekori i
  • dekorativni dekori.

Napredna tehnologija kojom izrađujemo imitacije drvnih dekora omogućava nam da aluminijska ulazna vrata odjenemo u boje i uzorke drva koji će oduševiti najveće ljubitelje drvenih vrata.

Naravno, možete se odlučiti i za boje koje vam se sviđaju i naglašavaju vašu osobnost, bez obzira na trendove. Postoji trend koji je vječan i u koji se uistinu isplati uložiti.

NEPOKORIVA TOPLINSKA I ZVUČNA IZOLATIVNOST

Suvremena aluminijska ulazna vrata, ako su kvalitetno ugrađena, osiguravaju izvanrednu zaštitu od vanjskih vremenskih utjecaja kao što su buka, vrućina i hladnoća. Toplinska izolacija vrata sprječava veće toplinske gubitke i tako nam omogućava uštedu na troškovima grijanja u zimskim mjesecima i hlađenja u ljetnim mjesecima.

U ovim vremenima kada su energenti skupi, a ušteda energije od velikog značaja, ulazna vrata EXCLUSIV osiguravaju vam izvanrednu toplinsku izolativnost s Ud već od 0,74 W/m2K. Obostrana prekrivna ispuna vrata debljine 85 mm, 3 brtve s vulkaniziranim spojevima i standardno troslojno staklo s Ug=0,5 W/m2K osiguravaju vam uštede energije i komfor u vašem domu.

INOTHERM ulazna vrata od aluminija su zbog svoje energetske učinkovitosti prikladna za adaptacije i pasivne gradnje.

STAKLO – „TOČKA NA I“ NA ULAZNIM VRATIMA

Staklo je uobičajeni materijal koji nam svojim brojnim primjenama u dom unosi svjetlost i toplinu. Osim izrazite estetske funkcije, staklo na ulaznim vratima ostvaruje posebnu, ugodnu atmosferu. Uz to što omogućavaju optičke efekte, ne smijemo zaboraviti na to da stakla moraju biti toplinski i zvučno izolativna.

Sve navedeno u Inothermu u vlastitoj lakirnici spajamo s kvalitetom i izdržljivošću koja je ključna iz pogleda sigurnosti. Ograničenja u ovom slučaju praktički nema jer su konačni oblici i nijanse vrata prepušteni vama. Možete se odlučiti za klasična kvadratna stakla ili svoja vanjska vrata opremiti odvažnijim polukružnim staklima.

Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji obrade stakla, možemo ostvariti različite vizualne efekte. Naša ponuda obuhvaća:

  • jednostavna prozirna stakla,
  • parsol tonirana stakla,
  • uvijek popularna satenska stakla,
  • stakla s različitim motivima i reljefima,
  • rustikalna vitražna ili brušena stakla,
  • obojena emajlirana stakla.

RAZNOVRSTAN IZBOR DODATNE OPREME

Prilikom dizajniranja estetski usavršenih vrata, izborom dodataka možete naglasiti svoju osobnost i jedinstvenost.

Posebno vam se sviđaju kvake ili svojim ulaznim vratima želite dati dašak osobnosti ugradnjom estetskih ručki koje se pružaju po širini i dužini vrata? Možda vas zanimaju ručke uvučene u vrata? Inotherm vam omogućava sve opcije, a izbor je uvijek prepušten vama, kupcima.

Ako svoja Inotherm vrata želite opremiti klasičnom kvakom, na raspolaganju vam stoji široka paleta kvalitetnih i estetski usavršenih kvaka od cinkove slitine ili nehrđajućeg čelika. Osim srebrnih nijansi, dostupni su i zlatni i crni modeli.

Ručke su se u posljednje vrijeme pokazale kao sve popularniji izbor jer, osim svoje funkcionalnosti, vratnom krilu pružaju i estetski element.

Dostupne su u različitim veličinama, a mogu biti okrugle, četvrtaste ili polukružne. Dolaze i u RAL bojama ili u drvnom dekoru, a moguće ih je izraditi u obliku sakrivene ručke.

Na ručke je moguće ugraditi i dodatke kao što su čitač otisaka prstiju ili točkasto LED osvjetljenje. Osim estetske uloge, LED osvjetljenje je i funkcionalno jer vam omogućava da lakše vidite gdje se nalazi ručka ili čitač otisaka prstiju. Tako ćete svojim vratima dodati još jednu praktičnu funkciju. Kako bi kupnja ulaznih vrata bila u potpunosti jednostavna…

SASTAVITE SVOJA ULAZNA VRATA I POSJETITE NAS

Pomoću našeg mrežnog konfiguratora, omiljena aluminijska ulazna vrata možete odabrati na potpuno jednostavan način, prilagoditi ih svojim željama i dodati im različite opcije opreme.

Ali to nije sve što vam konfigurator omogućava. Nakon što ste dizajnirali aluminijska vrata u skladu sa svojim željama, učitajte sliku svoga doma, odnosno pročelja, i tako prije narudžbe vrata provjerite odgovaraju li ona trenutnom izgledu vašeg doma. Tako ćete prilikom kupnje biti sigurni da ste se pobrinuli za svaki detalj prilikom narudžbe.

Budući da smo svjesni toga da čak i ovako dobar konfigurator ne može u potpunosti nadomjestiti stvarna osobna iskustva, na kraju vas uljudno pozivamo u naš salon gdje uživo možete pogledati modele, boje i dodatke koje ste odabrali u konfiguratoru. Prilikom posjeta dodatno ćete se uvjeriti u kvalitetu i prilagodljivost naših vrata i zajedno s našim stručnjacima konačno oblikovati aluminijska vrata iz snova.

Već ste osmislili svoja vrata iz snova ili još razmatrate mogućnosti koje pruža konfigurator?

NAJBOLJE PRODAVANI MODELI

AGE 1097

AGE 1030

AAE 1046

AGE 1130

AGE 1326

Jeste li saznali sve što vas zanima?

Naravno, ova je stranica uvjerljivo napisana
Zanima me još samo nekoliko sitnica
Za konačnu odluku trebam više informacija
Sadržaj na stranici mi ne pomaže previše
Predstavljene informacije su beskorisne

(1 ocjena, 5,0)

Hvala vam na ocjeni!

Ocjenu za ovu stranicu ste već poslali.