Blog

VRATA PO NARUDŽBI ZA DOM IZ SNOVA

Pravi dom iz snova je onaj u kojem nas zadovoljstvo i pozitivna energija obasipaju već pri samom ulasku unutra. Kada iz vreve vanjskog svijeta uđemo u svoju oazu opuštenosti i mira, dobrodošlicu će nam najprije poželjeti ulazna vrata. Ona nas zato moraju oduševljavati na pogled i na dodir, a moraju se slagati i sa stilom objekta te mu udahnuti dodatan dašak elegancije.

U ovoj ćemo vas objavi zato odvesti u svijet boja, uzoraka i dodataka koji se u našim proizvodnim prostorima stapaju u jedinstvena ulazna vrata. Ako vas zanima kako da svome domu priuštite potpuna ulazna vrata po narudžbi, pridružite nam se.

VRIJEME JE ZA SPOJ MINIMALISTIČKE ELEGANCIJE I KVALITETE

Ulazna su vrata od ključnog značaja za arhitektonsko planiranje vašeg doma. Stil vrata, boje i dodaci čine kuću jedinstvenom, svojim dizajnom oduševljavaju stanovnike, a na goste ostavljaju poseban dojam. Vanjska vrata objekta puno nam govore o vlasniku, njegovu odnosu prema estetici i filozofiji, kao i o vrijednostima koje za njega simbolizira dom.

Moderni su trendovi iznimno naklonjeni ulazima s raskošnim vratima. Ona, naravno, moraju biti vizualno usklađena sa stilom objekta, a istovremeno svojom kvalitetom moraju odolijevati izazovima koje donose promjenjive vremenske prilike te omogućavati jednostavno održavanje.

Funkcionalnost i dizajn idu ruku pod ruku već u fazi projektiranja objekta. Materijali, boje, teksture i zaštita međusobno se isprepliću i spajaju u savršenu cjelinu. Suvremena će nas vrata primamiti svojim minimalističkim karakteristikama, kao što su čiste, jednostavne linije koje veličaju izreku „manje je više“. Rezultat toga su ulazna vrata koja govore sama za sebe i daju dodatni karakter objektu koji krase.

ALUMINIJSKA ULAZNA VRATA PO NARUDŽBI ODGOVOR SU NA SUVREMENE IZAZOVE

Već smo se u prijašnjem članku dotaknuli prednosti aluminija kao materijala za vanjska ulazna vrata. On je iznimno otporan, omogućava dobru zvučnu i toplinsku izolativnost, a istovremeno je ekološki prihvatljiv i ne zahtijeva puno održavanja.

Ako sve te karakteristike spojimo s vrhunskom kvalitetom izrade i usavršenim dizajnom, dobivamo pobjedničku formulu i upotpunjeni ulaz koji će vas svojom pouzdanošću i estetikom oduševljavati još dugo vremena nakon kupovine.

U obiteljskoj tvrtci INOTHERM više od 20 godina dizajniramo i izrađujemo aluminijska ulazna vrata. Promišljen i odabran dizajn okrunjujemo vrhunskim materijalima, kvalitetnom izolacijom i protuprovalnom zaštitom s brojnim mogućnostima personalizacije kojima oduševljavamo i najzahtjevnije kupce diljem Europe.

Suvremena tehnologija obrade omogućava nam da linije, uzorke i dodatke za svaka aluminijska vrata posebno prilagodimo na najrazličitije načine. Širok izbor jedinstvenih dizajna omogućava i bogatu osnovnu ponudu koja uključuje više od 400 različitih modela vrata.

Sva vanjska vrata iz osnovne ponude možemo preoblikovati prema željama naručitelja, pri čemu gotovo nema ograničenja. Naši dizajneri i majstori mogu se u cijelosti prilagoditi jedinstvenim željama i samo za vaš ulaz izraditi vrata iz snova po narudžbi.

Pozor! Vrata možete dizajnirati i sami. Vrlo je jednostavno.

DIZAJNIRAJTE SVOJA ALU ULAZNA VRATA

Pomoću našeg mrežnog konfiguratora možete na potpuno jednostavan način odabrati svoja omiljena ulazna vrata od aluminija i prilagoditi ih svojim željama dodajući im razne opcije opreme.

Ali to nije sve što konfigurator može. On vam omogućuje i da aluminijska vrata koja ste oblikovali prema svojim željama učitate u sliku svoga doma, odnosno pročelja, i tako još prije narudžbe provjerite slažu li se dobro s postojećim stilom kuće. Tako ćete prilikom kupnje biti uvjereni da ste uistinu dizajnirali potpuna ulazna vrata po narudžbi.

U Inothermu poboljšanjima stalno nastojimo dodatno unaprijediti iskustvo kupnje, kao i zadovoljstvo kupaca našim proizvodima, zbog čega smo sučelje konfiguratora nedavno nadogradili.

Zato sada svoja omiljena vrata možete dodati na takozvani „wish list“, odnosno na listu želja koju možete pohraniti kako biste mogli brzo pristupati svojim omiljenim modelima. Ako ste usred dizajniranja vrata, a ponestaje vam vremena za krajnje dorade, nemojte se brinuti. Čak i djelomičnu konfiguraciju sada možete pohraniti i vrata dovršiti kasnije. Ujedno smo nadogradili cjelokupno korisničko iskustvo pa će vas prilikom otvaranja konfiguratora dočekati suvremeno, praktično i jednostavno sučelje.

Kako biste svoja dovršena vrata u potpunosti dizajnirali bez poteškoća i prilikom korištenja konfiguratora se osjećali kao doma, prilažemo vam kratak vodič za personalizaciju naših aluminijskih ulaznih vrata.

KONFIGURATOR ULAZNIH VRATA

DIZAJNIRAJTE SVOJ ULAZ

Klasična, moderna, ekstravagantna, jednostavna… U našoj ćete ponudi naći više od 400 modela ulaznih vrata koja možete prilagoditi u skladu sa svojom željama.

Učitajte sliku svoga pročelja u konfigurator vrata, mijenjajte boje, oblike i dodatke na vratima te izaberite prava vrata za sebe.

Prednosti aluminijastih vrat

KAKVU PRIČU PRIČAJU VAŠA ALUMINIJSKA ULAZNA VRATA?

Ulazna vrata privlače poglede svojim stilom i dodatnom opremom. Jedinstveni uzorci, linije i drugi dodaci prva su stvar koju ćete ugledati kada se vratite kući, a upravo to će uočiti i vaši gosti. Pravim ćete izborom svome domu dati uistinu poseban štih i osigurati da se bolje osjećate kada umorni s posla stupite na kućni prag.

Kako bi se vaša nova aluminijska vrata u potpunosti uklopila u arhitektonski stil vašeg doma, najprije morate pažljivo odabrati njihov stil. Srećom, u našoj raznolikoj ponudi naći ćete različita stilska usmjerenja i tako se lako odlučiti za moderne linije, trendovsku eleganciju ili bezvremensku uglađenost tradicionalnog stila.

Kada ste odlučili kakav stil želite, na red dolazi odluka o ostakljenju. Vaša vrata po narudžbi mogu biti u potpunosti neostakljena, tj. puna vrata, ali možete se odlučiti i za aluminijska vrata sa staklom.

Potom na red dolaze uzorci. Suvremenim minimalističkim građevinama lijepo pristaju neostakljena vrata potpuno ravnih površina jer će se savršeno uklopiti sa zidovima i neupadljivom elegancijom modernih objekata. Ako ste po prirodi odvažniji i to želite izraziti izborom ulaznih vrata, svakako najprije pogledajte višerazinske modele iz serije EXCLUSIV 3D.

Što je s dodacima? Upravo će oni vaša vrata po narudžbi oplemeniti dodatnom osobnošću. Elementi kao što su sakrivene ručke ili ručke u ravnini s čitačem otisaka prstiju i LED osvjetljenjem zaokružuju cjelokupan izgled vrata i čine ih različitima od svih ostalih na tržištu. Ručke i druge dodatke možete izabrati u raznim oblicima, bojama i veličinama, tako da prilikom dizajniranja vrata možete izraziti svu svoju kreativnost. Dodaci vam mogu poslužiti kao središnji ukras na vašim novim vratima.

KVAKA VRATA ILI RUČKA? VI ODLUČUJETE!

Posebno vam se sviđaju kvake za ulazna vrata ili posebnost svojim aluminijskim vratima želite osigurati estetskim ručkama koje se pružaju po dužini ili širini vrata? Zanimaju vas raznolike ručke za otvaranje vrata? Vrata Inotherm omogućavaju sve opcije, a izbor uvijek prepuštamo vama.

Ako svoja Inotherm vrata želite opremiti klasičnom kvakom, na raspolaganju vam je široka paleta kvalitetnih i estetski usavršenih kvaka od cinkove slitine ili nehrđajućeg čelika. Osim srebrnih tonova, dostupni su vam recimo i crni modeli.

Ručke su se u posljednje vrijeme pokazale kao sve popularniji izbor jer vratnom krilu, osim funkcionalnih karakteristika, pružaju i značajan estetski element.

One su dostupne u različitim veličinama, a mogu biti okrugle, četvrtaste ili polukružne. Na raspolaganju su vam u RAL bojama ili drvnom dekoru, a mogu biti sakrivene i udubljene u vratima.

Ručke mogu sadržavati i dodatke kao što su čitač otisaka prstiju ili točkasto LED osvjetljenje. LED osvjetljenje, osim što je estetski privlačno, vrlo je funkcionalno jer pomoću njega lakše vidite gdje se nalazi ručka ili čitač otisaka prstiju. Tako će vaša vrata izrađena po narudžbi dobiti i praktičan aspekt. Kako bi kupnja vrata bila u potpunosti jednostavna…

IZABERITE BOJU KOJOM ĆETE ISTAKNUTI SVOJ KARAKTER

Boja ulaznih vrata još je jedna osjetljiva tema o kojoj se mišljenja ukućana često razlikuju. Općenito, ona ponajviše ovisi o stilu objekta, tj. o boji fasade, krova, prozora i žaluzina. Ni u kojem slučaju nemojte zaboraviti istaknuti svoju osobnost i poruku koju bojom ulaza želite prenijeti.

Ako se odlučite za vrata po narudžbi, imate odličnu priliku izraziti svoju odvažnu stranu i odlučiti se za jedinstvene kombinacije boja. Možete izabrati između brojnih kombinacija boja koje ćete učiniti baš svojima, a svoj izbor možete stilski dopuniti i emajliranim dekorativnim staklima.

Svoja Inothermova vrata možete odjenuti u brojne kombinacije boja. Na raspolaganju su vam:

  • mat ili sjajne nijanse po RAL ljestvici,
  • strukturne i metalne nijanse,
  • drvni dekori,
  • rustikalni drvni dekori i
  • dekorativni dekori.

Napredna tehnologija pomoću koje izrađujemo imitacije drvnih dekora omogućava nam da aluminijska ulazna vrata presvučemo u boje i uzorke drva koje će oduševiti i najveće ljubitelje drvenih vrata. Zbog toga su rustikalni drvni dekori sve popularniji. Drvnim dekorima svoja vrata možete ukrasiti u cijelosti ili djelomično.

Vrlo je važno da boju vrata izaberete na dnevnom svjetlu. Općenito je prilikom izbora različitih kombinacija boja preporučljivo uzorke provjeriti na samom objektu, što omogućava i konfigurator. Svjetlosni su efekti u salonu zbog reflektorskog osvjetljenja nešto drugačiji.

Na boju utječu i različiti svjetlosni utjecaji iz okoliša koji mogu djelomično utjecati na konačan izgled boje ulaznih vrata. Zbog toga je nakon dovršetka konfiguracije preporučljivo da potražite vrata u sličnoj izvedbi i pogledate ih uživo.

KAKVO STAKLO ZA ULAZNA VRATA VAM SE SVIĐA?

Staklo je uobičajeni materijal koji nam, osim svojih brojnih primjena, u dom unosi svjetlost i toplinu. Osim izrazite estetske funkcije, staklo na ulaznim vratima ostvaruje posebnu, ugodnu atmosferu. Uz to što omogućavaju optičke efekte, ne smijemo zaboraviti na to da stakla moraju biti toplinski i zvučno izolativna.

Sve navedeno u Inothermu u vlastitoj lakirnici spajamo s kvalitetom i izdržljivošću koja je ključna u pogledu sigurnosti. Ograničenja u ovom slučaju praktički nema jer su konačni oblici i nijanse vrata prepušteni vama. Možete se odlučiti za klasična kvadratna stakla ili svoja vanjska vrata opremiti odvažnijim polukružnim staklima.

Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji obrade stakla, možemo ostvariti različite vizualne efekte. Naša ponuda obuhvaća:

  • jednostavna prozirna stakla,
  • parsol tonirana stakla,
  • uvijek popularna satenska stakla,
  • stakla s različitim motivima i reljefima,
  • rustikalna vitrajna stakla,
  • obojena emajlirana stakla.

„TOČKA NA I“

Iako su ulazna vrata od aluminija čudesna u svojoj minimalističkoj eleganciji, uz pravi izbor dodataka, na jedinstven ih način možete učiniti još uzbudljivijima i staviti im točku na i.

Štoviše, izbor dodataka za Inotherm ulazna vrata je šarolik, u što ćete se uvjeriti uz samo nekoliko klikova. Dodaci će osvježiti vanjski izgled, ali mogu i promijeniti način uporabe ulaznih vrata. Prilikom dizajniranja vrata, možete se odlučiti za npr. minimalističke utore, dodatke od nehrđajućeg čelika, LED osvjetljenje itd.

Ako aluminijskim ulaznim vratima želite dodati dašak prestiža i dati im poseban šarm, možete se odlučiti i za dodatke u obliku kristala Swarovski.

Poseban dodatak koji na napredan način spaja estetiku, funkcionalnost i beskompromisnu sigurnost je biometrijski čitač otisaka prstiju koji pruža sustav INOkey. Zbog komfora i sigurnosti, čitači otisaka prstiju nezaobilazna su dodatna oprema prilikom kupnje novih ulaznih vrata. A s njima posebno dobro izgledaju baš aluminijska vrata.

Osigurajte svoju imovinu i istovremeno opremite svoja vrata dodatkom koji daje dašak futurističkog šarma.

SASTAVITE SVOJA ULAZNA VRATA I POSJETITE NAS

Budući da smo svjesni toga da čak ni ovako dobar konfigurator ne može u potpunosti nadomjestiti stvarna osobna iskustva, na kraju vas uljudno pozivamo u naš salon gdje uživo možete pogledati modele, boje i dodatke koje ste odabrali u konfiguratoru. Prilikom posjeta ćete se dodatno uvjeriti u kvalitetu i prilagodljivost naših vrata i zajedno s našim stručnjacima konačno oblikovati aluminijska vrata iz snova.

Jeste li saznali sve što vas zanima?

Naravno, ova je stranica uvjerljivo napisana
Zanima me još samo nekoliko sitnica
Za konačnu odluku trebam više informacija
Sadržaj na stranici mi ne pomaže previše
Predstavljene informacije su beskorisne

Hvala vam na ocjeni!

Ocjenu za ovu stranicu ste već poslali.