Blog

INOSMART – OTKLJUČAJTE VRATA BEZ KLJUČA!

Kada bismo vas upitali kako si zamišljate ulazna vrata budućnosti, mnogi među vama bi osim modernog izgleda sigurno naveli i mogućnost otvaranja bez ključa. Što ako vam kažemo da za takvo rješenje nije potrebno gledati u budućnost? Inotherm, jedan od vodećih igrača na području naprednih tehnologija otključavanja, razvio je novu generaciju pametnog sustava otvaranja vrata. Ako vas zanima kako INOTHERM vaš ulaz može učiniti još sigurnijim, modernijim i praktičnijim, svakako pročitajte ovaj post.

ŠTO JE INOSMART?

Pojmovi „pametna ključanica“ i „pametni sustav otvaranja“ još su vam nepoznati? Bez brige, rado ćemo vas upoznati s najinovativnijim načinom otključavanja na tržištu. INOSMART je pametni sustav otvaranja vrata koji radi pomoću motorizirane ključanice. Ova će se ulazna vrata automatski zaključati svaki puta kada se zatvore, a ujedno omogućavaju otključavanje bez korištenja ključa. Korisnik može izabrati između tri praktična načina otvaranja – otiskom prsta, pomoću NFC tehnologije, odnosno pametnim telefonom te unosom numeričkog koda. Tako se prilikom dolaska na kućni prag više nikada nećete pitati u koji ste džep stavili ključeve, a prilikom odlaska na put nećete zabrinuto razmišljati jeste li stvarno zaključali ulazna vrata. INOSMART ima i brojne druge prednosti koje omogućava napredna tehnologija!

Odpiranje vrat brez ključa - s prstnim odtisom!

SLOBODA IZBORA

Sustav INOSMART sinonim je za fleksibilnost i slobodu izbora. Život bez ključeva praktičniji je i manje stresan, a još je bolje to što možemo birati između više alternativnih načina otključavanja. Tako svaki član kućanstva može sigurno otključati ulazna vrata na način koji mu u danom trenutku najbolje odgovara.

Zimi, kada nosimo debele rukavice, na čitač je najlakše prisloniti mobilni telefon. Ako vam je prst koji koristite na čitaču ozlijeđen ili povijen, može koristiti NFC tehnologiju ili unijeti numerički kod.

Različiti načini otvaranja vrata osiguravaju fleksibilnost koja se pokazala iznimno korisna u vrijeme pandemije koronavirusa. To posebno vrijedi u slučajevima kada čitač otisaka prstiju koristi više ljudi, recimo na ulazu u mnogoljudno kućanstvo ili u poslovni prostor. Osim toga, prelaskom na otključavanje mobilnim uređajima smanjujemo opasnost od prijenosa zaraze.

NAJNAPREDNIJA TEHNOLOGIJA I BESKOMPROMISNA SIGURNOST

Svi ovi aduti dolaze s najsuvremenijom i najpouzdanijom tehnologijom na tržištu. Senzor visoke razlučivosti omogućuje čitanje otisaka prsta pod 360 stupnjeva, a novi algoritam za prepoznavanje osigurava još brže djelovanje. INOSMART je zato učinkovitiji i jednostavniji za korištenje od svog prethodnika.

Osim toga, pruža i veću sigurnost! Njegov je prethodnik već nudio izvanrednu razinu zaštite, a INOSMART je sve skupa odveo još dalje. Vezu između čitača otisaka prstiju i kontrolne jedinice u vratima osigurava vrhunska razina enkripcije, zbog čega prodor u sustav nije moguć. Čitač ujedno provjerava toplinu prsta koji očitava dubinski, tj. trodimenzionalno.

KADA JE DOVOLJAN SAMO PAMETNI TELEFON… 

Sustavom INOSMART možete upravljati i mijenjati ga pomoću svog pametnog telefona. Jednostavno, preuzmite aplikaciju, a potom kao administrator možete dodavati i uklanjati korisnike te im dodjeljivati jedan ili više načina otključavanja.

U memoriju možete pohraniti do 100 različitih numeričkih kodova, telefona ili otisaka prstiju. Izrada kopija ključeva tako odlazi u prošlost. Ako susjedu, rođaku ili najmoprimcu želite omogućiti ulazak u kuću, to možete riješiti u trenutku sa samo nekoliko dodira zaslona svog pametnog telefona.

ZA POTPUNI NADZOR NAD ULAZOM

Ponekad postoji potreba da u kuću puštamo određene osobe u određeno vrijeme, npr. dadilju, spremačicu, domara ili obiteljskog prijatelja koji je uz vaše dopuštenje došao zaliti ruže i provjeriti stan. INOSMART vam omogućava upravo to! Pomoću aplikacije možete ograničiti ulaz u kuću na točno određeni sat ili odrediti vremenski okvir unutar kojeg korisnik može otvoriti vrata.

Sustav ujedno nudi pregled posljednjih 150 otvaranja, a u evidenciju će zabilježiti i neuspješne pokušaje. Ako je netko pokušao otključati vrata vašeg doma, a INOSMART ne prepoznaje njegov otisak prsta, kod ili mobitel, u aplikaciji ćete vidjeti točno vrijeme pokušaja ulaska.

Eden izmed načinov odklepanja vhodnih vrat je tudi preko vašega pametnega telefona.

SUSTAV OTKLJUČAVANJA KOJI POSTAJE SVE PAMETNIJI

INOSMART je poseban i zato što korisnike neprestano upoznaje i tako postaje sve bolji u čitanju otisaka prstiju. Budući da je opremljen algoritmom za samostalno učenje, može prepoznati i najmanje promjene korisnikova otiska prsta i te promjene zapamtiti. To znači da zbog manjih posjekotina i ozljeda nećete morati ponovno registrirati svoj prst jer će prilikom sljedećeg otvaranja INOSMART već biti upoznat s promjenom.

Ova je funkcija posebno korisna za naše najmlađe čiji maleni prsti praktički preko noći postaju veliki. INOSMART aktivno prati njihov razvoj, tako da djeca u razvoju nikada neće imati problema s otključavanjem vrata. Možemo reći da INOSMART uistinu raste i razvija se zajedno s vašom djecom.

SIGURNOST I PRAKTIČNOST U VRHUNSKOM stilu

Ulazna vrata INOTHERM pomoću konfiguratora možete u potpunosti prilagoditi svom ukusu, a isto vrijedi i za način ugradnje sustava INOSMART. Ako se odlučite za model s pametnim sustavom otvaranja, možete izabrati između ugradnje modula s čitačem otisaka prstiju u vratno krilo ili držač od nehrđajućeg čelika. U oba slučaja, svoj ćete ulaz oplemeniti stilski usavršenim dodatkom koji simbolizira spoj elegancije i tehnološkog napretka.

Crna staklena površina čitača i tipkovnice s nježnim LED svjetlom odlično se stapa s površinom vrata, a zahvaljujući kapacitivnim tipkama, jednostavna je za uporabu. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti, tipke se ne habaju, što pridonosi sigurnosti prilikom korištenja numeričkog koda. Sustav sadrži i zvono koje možemo povezati na bežičnu INOSMART kućnu jedinicu zvona ili postojeće kućno zvono.

IZABERITE SIGURNIJA ULAZNA VRATA

Aluminijska ulazna vrata s naprednim sustavom otvaranja INOSMART koriste nove trendove u razvoju pametnih ulaza i cjelokupnih domova. Radi se o rješenju koje će krojiti budućnost razvoja ulaznih vrata, zbog čega se u njih isplati uložiti, prvenstveno iz aspekta dugoročnosti. Uz vrhunsku izolaciju, jedinstveni dizajn i pouzdanu zaštitu, bit ćete uistinu spremni na tehnološke prekretnice novog desetljeća koje je pred nama.

Pogledajte katalog ulaznih vrata koja možete naručiti sa sustavom INOSMART i potpuno ih prilagoditi svom ukusu!

Jeste li saznali sve što vas zanima?

Naravno, ova je stranica uvjerljivo napisana
Zanima me još samo nekoliko sitnica
Za konačnu odluku trebam više informacija
Sadržaj na stranici mi ne pomaže previše
Predstavljene informacije su beskorisne

(5 ocjene, 4,0)

Hvala vam na ocjeni!

Ocjenu za ovu stranicu ste već poslali.